ortopedix, ulošci, logo

Postupak proizvodnje Ortopedix ortopedskih uložaka

stručno, individualno, personalizirani, ortisti, ortopedi, bolnica, klinika, antibakterijski, anti, alergija, materijal, koža, kožni, pjena, cipela, tenesica, stopalo, dugotrajno, kvalitetno, švedska, europsko, hrvatska, ljekarna, zasebni, mjera, analiza, otisci, ortopedski, ulošci, anatomija, ortopedija, proizvodnja, tvornica, pristup

Ortopedix ulošci proizvode se po principu koji je prije vise od 30 godina patentiran u Švedskoj. Niti jedan uložak nije izrađen unaprijed, već se individualno izrađuje svaki naručeni uložak.

Svaki otisak sa popratnom dokumentacijom se detaljno analizira i pregledava. Uočavaju se svi detalji na otisku osobe kako bi se prepoznale specifične potrebe svakog stopala.
Tek tada se započinje sa ručnom izradom svakog uloška, uz pomoć napredne tehnologije i strojeva koji omogućavaju milimetarsku preciznost. Ponosni smo na činjenicu da je ljudska ruka i iskustvo ortista i ortopeda prisutna u svakoj fazi izrade Ortopedix uložaka.
Materijali od kojih su ulošci izrađeni dobavljeni su od svjetskih lidera na tom području. Svi materijali su antibakterijski, antialergijski, mekani a opet najizdržljiviji.
Koristi se koža najveće kvalitete koja je najpoželjnija upravo za nošenje u obući. Zato će Ortopedix ulošci odgovarati isključivo vašem stopalu.